10 Şubat 2009 Salı

Anne Kokusu + Ter Kokusuna Kesin Çözüm !



Nerdeyse bir haftadır yazmıyorum. Arkadaşlarımın bloglarını takip ediyorum ama kendiminkine 2 satır yazmak ağır geldi :) Benim miniğim İzmir yolcusu olduğundan ben de bir kaç gündür annemde kalıyorum. Malesef izin almaya cesaret edemedim ve burda onu beklemek zorundayım. Neyseki yarın sabah 6'da gelecek ve ben sabahın köründe koşar adımlarla sevgilime gideceğim. Biraz da iyi oldu aslında. Annemlerle hasret giderdim , işten gelince hazır yemek ve çayla karşılandım. Sabah da babamın hazırladığı kahvaltı :) Acaba benimki ne zaman bana kahvaltı hazırlayacak ? Sürekli gerek ima ederek gerekse direkt söyleyerek aklına girmeye çalışıyorum ama nafile.


Şimdi diyeceksiniz ki anne kokusuyla ter kokusu ne alaka :) Şöyle oluyor. Annemin evinde bir pırasa kokulu kız yaşıyor ! Kendisi halıma pis diye yorum bırakan , üstelik kendine "hijyenikhijyen" mahlasını alan zat-ı muhterem acayip ter kokar. Şimdi yemek sitesinde neden midemi bulandırıyorsun diyeceksiniz ama çözüm bulmuş. Hem de 30 kuruşa. Koku konusunda çok hassastır üstelik. bakmayın ter koktuğuna. banyoda önce sabunlanıp üstüne duş jeli sürer. Saçını 3 kez şampuanlar. Sonra deodorantı ayrıdır. Özel gün parfümü ayrı , el kolonyası ayrı ve gündüz parfümü ayrıdır. Amma velakin kızcağızın koltuk altı korkunç kokuyor. ( Off çok pis rezil ettim Allah'tan her gün takip etmiyor burayı )
Tamam , tamam . Sadete geldim. Koltuk altına karbonat sürüyor. ve inanamazsınız o kokudan eser yok. Ben halı ve koltuklara sinmiş kokuların karbonatla geçtiğini biliyordum ama insan üzerinde etkili olduğunu bilmiyordum. Şimdi hepimiz öğrendik. İlginç değil mi?

4 yorum:

nergisce dedi ki...

ILGINC:))

Adsız dedi ki...

eyvahhhhh sakın duymasın. :D :D :D :D ama bende denedim ve memnun kaldım. zaten çok eski bir yöntemmiş.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim yaa gulmekten oldum :)) Ilginc bir yontemmis cidden :))

Annenle hasret gidermene sevindim :)) ama sevgiline kahvalti hazirlatma konusunda babana egitime gonder derim :))

Tugba dedi ki...

medusa ispiyon yok !
Moonish ben de annemlerde mutluydum fakat bu sabah itibariyle biricik kocamın eve dönüşüyle daha da mutlu oldum :) Benimki dünyanın en tembel öğrencisi babamı bile bıktırır sanırım :)