Yazın kızartma çok tercih edilen bir atıştırmalıktır. Ama özellikle patlıcanlar tavaya koyduğunuz andan itibaren bütün yağı içine çeker. Sanki patlıcan değil de patlıcan özlü çiçek yağı yiyormuşsunuz gibi. Ama patlıcanları önceden süte yatırısanız çok az yağ çektiğine şahit olacaksınız. Sizler için kendimi feda edip bu deneyin kobayı oldum ve gururla halkıma sunuyorum. Siz de deneyin hiçbir yan etkisi yok.
6 yorum:
hadi yaa:) bak yag cekerlerse sorumlu olarak seni tutacagim:)
kizartmayi yemesi güzelde su evi saran kokuya sinir oluyorum:D
sevgiler canim
birazcık çekiyor nergisciğim ama öle vıcık vıcık olmuyor
ben de kokusunu sevmiyorum davlumbazı çalıştırıyorum ama bu sefer de kafam şişiyor.
Süt metodunu ilk kez duyuyorum. Ama deneyeceğim inş. çok yağ çekince de insanı hem tıkıyor hem de kilo yapıyor:)
sevgiler...
O yuzden patlican yemeklerinden genelde uzagim :)) ama canim nasil cekti patlican kizartmasini :)) Deneyecegim :)) Kocaman sevgilerimi gonderiyorum sana Melusinacim :))
Patlıcan kızartmasını çok severim,ama çok yağ çektiği içinde rahatsız olurdum.Bu yöntemi deneyeceğim:))
ebvata daha kızartırken farkı göreceksin
Yorum Gönder