
Malzemeler:
1 adet kuru soğan
2 adet patates
1 adet domates
6-7 dal maydonoz
Kaşar
Tuz , karabiber , kırmızıbiber , kimyon ,kekik , nane ( karışık baharatlarla daha da lezzetli oluyor)
Domates , soğan ve patatesleri ince halkalar şeklinde kesiyoruz. Önce soğanları 2-3 dakika tavada kızartıyoruz ve patatesleri ekliyoruz. Çabuk pişmesi için çok az su ilave edebilirsiniz. Patateslerin pişmesine yakın domatesleri , maydonozu ve baharatları katıyoruz. Pişer pişmez altını kapatıp kaşar dilimlerini tavaya atıyoruz ve üstünü bir kapakla kapatıyoruz. kaşarlar eriyince karıştırıyoruz ve malzemelerin hepsi kaşara bulanmış oluyor , dadından yinmiyor gardaşlar !
7 yorum:
harika harikaa :)
buara ben senin gecen hafta yaptigin kabak yemeginide denedim:) güzel oldu güzel sadece ben abartip taze soganda koydum penyir karisimina o olmadi iste:) sgansiz olmali!
sevgiler:)
Beğendiğine çok sevindim. Dereotu yeterince baskın oluyor dediğin gibi soğan olmamalı :))
bende patatesi çok severim ama bu tarifi bilmiyordum hemen deniycem pazar kahvaltılarına iyi gider sanırım
senin tariflerine bayılıyorum şekerim.bunuda sahura yapıcam bugün.bayılıcak benimkiler.teşekkürler.
nazpek,
dene inan çok beğeneceksin :)
3prenses,
çok sevindim beğenmene :)
inşallah bunu da beğenirsin :)
yine denenesi bi tarifin var.
bayılıyorum böylesi pratik hafif yemeklere.
ellerine sağlık...
ben de seviyorum serde tembellik olunca pratik yemekleri :)
teşekkürler
Yorum Gönder